Berättelsen om alltings början

Allting har en början. En planta behöver ett frö, en film ett manus och varje barn behöver föräldrar. Utan början ingen fortsättning.

Så nu har det skett. Jag har klivit in i bloggosfären. Vet inte om jag ska säga –Äntligen! eller –Hjälp! Det får ni gärna ge kommentarer på, nu och framöver.

Jag tänkte dela med mig, utmana, samtala om sådant som jag tycker är det viktigaste i livet. Som att vara förälder till värdefulla, vackra och viktiga barn. Som att följa Jesus i vardagen. Exakt vad och hur får visa sig.

Min uppfattning är att Gud har varit med och skapat allting. Det var mycket gott. (1 Mosebok 1:31) Därför finns det verkligen anledning att ödmjukt tacka för att det som finns omkring oss. Vänner, mat, tid, familj, arbete, vila, snö och regn. 😉

Våra liv ser väldigt olika ut. Men jag vet att det är mitt i allt det som är vår vardag som möjligheten till glädje och mening finns. Inte någon annanstans och någon annan gång.
Så: se det som finns och tacka för att du får leva i allt detta.

 

Allt gott
\o/ Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *