Nya möjligheter!

Att vara förälder är kanske det mest ansvarsfulla uppdrag vi kan få. Vi blir förebilder, exempel, vägvisare. Undersökningar om vem som är den viktigaste personen för tron på Gud så är det tydligt att de närmaste människorna spelar en avgörande roll. Mamma kommer nämligen som nummer ett och pappa som nummer två över detta.

I den värld som är så full av ondska, död, hat och elände tycker jag att det är en stor förmån att få fira påsk. I detta kan vi få komma ihåg vad som är centrum och vad som är det allra viktigaste i livet och i hela världshistorien. Nämligen det svar som Herren Gud ger på allas rop om hjälp och räddning: hans egen son Jesus går i döden för att befria från den, för att sedan på tredje dagar uppstå igen och bevisa sin fullkomliga seger över ondskan.

Det finns hopp. Hur mörkt det än verkar är ingen för långt borta för att kunna få nya möjligheter. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *