Nu börjar föräldraledigheten

Idag har jag börjat min föräldraledighet igen. Det var ett tag sedan nu, även om jag gått ner i tjänst efter att vår andra dotter kom. Jag har varit lite orolig inför denna omställning, planering är inte en av mina starkaste sidor. Men jag tror att det ska gå bra. Vi har fantastiska tjejer, och om jag bara tänker till innan…

Vi är så tacksamma till Gud för att B fått ett jobb på 40%. Detta gör att vi båda kombinerar tid hemma och arbete. Vi är också glad för döttrarna. Även om det känns som att tiden går så fort är det fascinerande att de växer, lära sig nya saker och är så aktiva, levande. Men ja, det är också skönt att när de somnat.

I solens sken har vi njutit. Gunga, rutschkana, pulka och promenad. Leka affär och plocka kastanjer från marken. Och så utflyktens höjdpunkt, 4 flygplan och en helikopter som flög rakt över oss!

DSC_5335

Allting har sin tid. (Pred 3) Att vara förälder har sin, med all den glädje och de utmaningar som den kommer med. Videt är nu fullt utslaget, så snart är det tid för vår också.

DSC_5337

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *