Satsning på barn och ungdomar

Jag är så tacksam för att få vara med i en församling med och för alla generationer. Jag är så stolt över att vi är en gemenskap som försöker prioritera barnen och ungdomarna. De unga är redan nu med i församlingen och kommer att vara det för lång tid framöver. Därför är det särskilt viktigt att vi visar dem på Jesus och hjälper dem att vandra med Herren. Det är så hela jordens Herre älskar och har omsorg – alla människor, överallt, hela tiden!

Då vi funnits tio år i våra lokaler, och under denna tid blivit ungefär dubbelt så många barn och unga i församlingen, har det blivit dags för en upprustning. Vi håller nu på att ordna till barn och ungdomsvåningen med bättre ordning, helhetstänk, möbler, färg och en del annat. Även om vårt bemötande (att alla blir sedda, älskade, efterfrågade och delaktiga) och våra samlingar (med Jesus i centrum, Bibel & bön, missionsperspektiv, gemenskap med varandra, delaktighet, kreativitet och väldigt kul) är så viktiga, spelar också lokalerna och den miljö vi samlas i roll. Vår förhoppning från barn och ungdomsrådet är att de ska vara välkomnande, spännande och ge ett bra intryck som bidrar till allt det som vi vill göra. Vi jobbar också för att många olika grupper ska kunna trivas och ha sina träffar i lokalerna. Allt från barnen i Kompisklubben, tonåringarna i Club Växa och från närområdet på Club ungdomsgården ska få det så bra som möjligt.

Vi har i Korskyrkan Uppsala fantastiska människor. På tisdagar kommer en grupp och fixar med massor med grejer. De har redan hjälpt oss med flyttning av vägg, byte av lampor, målning av bord och en massa annat. Och fler saker är på gång. I församlingen har vi också många bedjare som bereder väg för allt det som Gud vill göra, och som på ett särskilt sätt lyfter barnen, ungdomarna och oss ledare inför Gud så att hans vilja kan få ske.

DSC_5299     1450192259869

Nu får vi hjälpas åt att också ge till denna satsning på barnen och ungdomarna, som kan kosta 80 000 kronor, men troligen blir mycket billigare än så. Jag tror att det kommer att bli så bra och är vi många som hjälps åt når vi mycket längre. Som Jesus sa: det är saligare att ge än att få (Apg 20:35).

Så därför vill jag också välkomna dig att vara med och ge din gåva till UPPLYFTET, vår satsning för barnen och ungdomarna i Korskyrkan.

      Du kan ge via bankgiro 550-2752, märk gåvan: barn och ungdomslokaler.
      Du kan också ge via Swish: 123 540 63 19.

Tack att du vill vara med.
Tillsammans får vi be, gå och ge.
Tillsammans för att ge Jesus till barnen och ungdomarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *