Välkommen kaos!

Här kommer några tips från mig på bra program om relationer och tro som jag hoppas kan vara till hjälp för dig och er i vardagen.

Välkommen Kaos

Linda och Johan Odén bor numera i Spanien med sina barn. Deras äktenskap räddades efter att varit på väg att ta slut på grund av bland annat porrmissbruk och otrohet. Nu jobbar de själva med att hjälpa och uppmuntra andra par genom sin organisation Family & Friends International. Berättelsen om deras misstag och vad som har befriat dem och hur det går att hitta en väg tillsammans som par och familj finns att ta del av. Dels via Välkommen Kaos på Sveriges kristna radiopodd eller Husbyggetyoutube till vilket det också finns ett häfte.

Fixa Kärleken

Dagen TV finns flera mycket bra avsnitt om relationer, kärlek, utmaningar och möjligheter för oss som par och familjer. Det är Malin Aronsson som leder det hela och samtalar med bland annat Hanna Möllås och Laila Dahl.

Jesus och kristendomens martyrer

En serie på tre delar på SVTplay om den kristna trons uppkomst och utveckling i Romarriket. Spännande och lärorikt att få se det hela ur en historikers perspektiv.

Globala skillnader

I följande artikel blir det uppenbart att föräldrar i olika länder hanterar sitt föräldraskap med skilda ingångsvärden. Nyttigt att påminnas om. Genom att se andra kan vi också se oss själva och få hjälp att hitta vägen vidare. Och vara de bästa föräldrarna för våra fantastiska barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *