Ingen som du

Sommaren innebär för oss i familjen ett antal bilresor. Ganska många timmar för att ta oss till släkt och vänner med mera. Tack och lov finns det bra musik att lyssna till under tiden. I juni kom Emmy & Ellas fjärde cd, och den har varit en succé under våra resor. Särskilt singelspåren sitter i vårt minne och våra barn har egna framträdanden här hemma.

Skivan heter INGEN SOM DU och innehåller precis som tidigare medryckande, trall- och dansvänliga låtar som handlar om Jesus som är den bästa, och hur vi ska leva våra liv på bästa sättet. Mycket bra musik och texter med så viktigt innehåll. Uppmuntran ges att våga vara och stå för den man är och för sin tro på Gud. Även om det är föräldrarna Linda och Tomas som skrivit sångerna har även systrarna medverkat till musik och text.

Finns det då inget som kan bli bättre? Kanske det kunde varit någon fler sång än de tio som är med. Jag skulle också önska lite mer fokus om att gå ut, göra skillnad och berätta om Jesus (som på Allt för mig). Och kanske Emmy och Ella kan skriva något helt själva till nästa skiva. Men framför allt – tack Emmy & Ella med familj för att ni visar på Jesus och ger så många sånger att sjunga med innehåll och så mycket glädje.

Imorgon är det fest. Då blir det konsert med Emmy och Ella, här i Uppsala på Livets ords Europakonferens. Vi vill fira, vi vill festa, tacka han som är den bästa.

________

Och så några rader efter dagens konsert. WOW! Så bra det var.

IMG_20160727_152424 IMG_20160727_154758

Tydligt fokus på Jesus. Stark uppmuntran att vara de vi är – värdefulla och älskade. Vi får alla komma till Gud och vara hans nära vänner.

Och förutom bra sånger med fantastiskt budskap var också Emmy & Ella mycket delaktiga och hade flera dans-inslag i konserten. Mina tjejer verkligen älskade detta. Och jag med. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *