Vattenlek

Soliga dagar har sina sidor. Regniga likaså. Så även om det regnade tog vi oss ut. Regnkläder på. Tre glada och förväntansfulla personer. Båten får följa med. Här ska det premiär åkas. Vi går till den lilla dammen i närheten av vårt hem. Nu fanns det redan flera vattenpölar på vägen dit, och eftersom barnen inte får hoppa i pölar med skor men med stövlar, så var det nu läge att hoppa. Hoppa rejält. Hoppa glatt. Och vi hade inte bråttom, så det var ingen fara. Något senare gick vi vidare. Stannade och pratade med några barn som letade figurer, som bara syns i deras elektroniska leksaker. Sprang lite, hoppade lite till i fler vattenpölar. Och sedan kom vi fram till dammen. Försökte ge tydliga instruktioner om att vara vid sidan av vattnet. Vi satte i båten, som åkte fram. Så spännande och häftigt. Den flyter, den åker och den kan ta olika riktningar. Och det kan också vi. En dotter springer rakt ner i vattnet och ramlar. Den andra går i för att hämta båten, men då blir det djupare än vad stövlarna är höga. Vi går hem för att ta av alla blöta kläder och stövlar. För att duscha och torka. För att fortsätta skratta och ha en bra dag. Oavsett vilket väder det är.

Gud är alltid god. Alltid är Gud god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *